Guildemblem

For anything guild related (Recruitment, WoE,...)
Post Reply
Mju
Posts: 5
Joined: Tue Aug 25, 2020 9:46 am

Guildemblem

Post by Mju »

Hey!

Kann mir jemand bitte helfen beim erstellen eines Gildenemblems? Ich weiss einfach nicht, was ich falsch gemacht habe. Habe dieses Bild erstellt, aber wenn ich es im Spiel auswähle, kommt eine Fehlermeldung und der Bildschirm wird schwarz.

Ich lade das Bild mal hier hoch (siehe Anhang), vielleicht kann da mal jemand nachschauen und mir auch sagen, was der Fehler war... Danke!




Can someone please help me create a guild emblem? I just don't know what I did wrong. I created this picture, but when I select it in the game, an error message appears and the screen turns black.

I'll upload the picture here, maybe someone can take a look and tell me what the error was... Thanks!
Attachments
Choco.7z
(511 Bytes) Downloaded 10 times

John
Posts: 12
Joined: Mon Aug 03, 2020 6:24 am

Re: Guildemblem

Post by John »

As far as I know ragnarok online only accepts files that are saved as .bmp (paint files are)

I suggest open the file in paint, also try to search around the recommended size for emblems (i forgot if its 12x12 or 24x24) but there is a specific size for it.

Mju
Posts: 5
Joined: Tue Aug 25, 2020 9:46 am

Re: Guildemblem

Post by Mju »

its 24x24 and the file is a .bmp..
actually all criteria are fulfilled, so I do not understand why it does not work..

please take a look on it, it hangs in the first post as an attachment, you have to unzip it, because it is not possible in this forum to upload .bmp format as image directly.

Cortese
Posts: 5
Joined: Wed Aug 19, 2020 12:27 pm

Re: Guildemblem

Post by Cortese »

Your file is saved as 24-bit-depth bmp
Convert it to 8-bit, or use attached version
Attachments
Choco.zip
(829 Bytes) Downloaded 1 time
Image Inare

Post Reply